Prva socialna pomoč
  Sporočilo za javnost  Zahvala sodelujočim v dobrodelni akcije Ker imam, drugemu dam Nazaj  
Zahvala sodelujočim v dobrodelni akcije Ker imam, drugemu dam  (13.4.2015)
Zahvaljujemo se vsem, ki ste se nam pridružili v dobrodelni akciji s katero smo družinam v stiski vsaj malo olajšali vsakdan in Dnevu za spremembe primaknili svoj kamenček mozaika.

Ekipa Četrtnega mladinskega centra Šiška

...
Dedek mraz  (6.1.2015)

Tudi letos je obiskal otroke v Mini Teatru. ...
Plinko na obisku  (17.12.2014)

Plinko je v četrtek 9.12.2014, na Centru za socialno delo Ljubljana-Šiška, razveselil otroke iz socialno ogroženih družin.

Vse te zanimivosti predaja učencem širom po Sloveniji prikupni Plinko, ki pod okvirom istoimenskega projekta medijsko-založniške hiše Energetika.NET in družbe Geoplin, osnovnošolcem predstavlja svojo računalniško igrico www.igrica-plinko.si. Tako je Plinko malo pred novoletnimi počitnicami obiskal tudi šišenski Center za socialno delo in razveselil tako otroke kot njihove starše.
...
Razstava slik Matjaža Hmeljaka v Centru za socialno delo Ljubljana Šiška  (4.12.2014)

Razstava v času od 27.11.2014 do 15.02.2015.

...
 
   Arhiv sporočil ...
 
 
Anketna vprašanja
Vas zanima, kaj si mislijo o tem in onem drugi uporabniki portala? Poglejte in sodelujte v trenutni anketi. 
 

Datum: 13.4.2015

Zahvala sodelujočim v dobrodelni akcije Ker imam, drugemu dam  (Splošno)

V Četrtnem mladinskem centru Šiška, ki deluje pod okriljem Javnega Zavoda Mladi zmaji, so v okviru Dneva za spremembe pripravili dobrodelno akcijo Ker imam, drugemu dam.

Akcija je potekala v sodelovanju z društvom Duh časa, Športnim centrom Urbanroof, Knjižnico Šiška, MISSS-om, taborniki Rod Dobre volje in taborniki Rod Rožnik in predvsem mladostniki ter prostovoljci, ki obiskujejo mladinski center in so prispevali potrebščine ter pred Mercator trgovino vabili ljudi k dobrodelnosti. Zbrane osnovne potrebščine za življenje so oddali Centru za socialno delo Šiška, da jih bo razdelil socialno ogroženim družinam.
Designed & Administrated by: Maja Štajer