Prva socialna pomoč
  Sporočilo za javnost  Zahvala sodelujočim v dobrodelni akcije Ker imam, drugemu dam Nazaj  
Zahvala sodelujočim v dobrodelni akcije Ker imam, drugemu dam  (13.4.2015)
Zahvaljujemo se vsem, ki ste se nam pridružili v dobrodelni akciji s katero smo družinam v stiski vsaj malo olajšali vsakdan in Dnevu za spremembe primaknili svoj kamenček mozaika.

Ekipa Četrtnega mladinskega centra Šiška

...
Dedek mraz  (6.1.2015)

Tudi letos je obiskal otroke v Mini Teatru. ...
Plinko na obisku  (17.12.2014)

Plinko je v četrtek 9.12.2014, na Centru za socialno delo Ljubljana-Šiška, razveselil otroke iz socialno ogroženih družin.

Vse te zanimivosti predaja učencem širom po Sloveniji prikupni Plinko, ki pod okvirom istoimenskega projekta medijsko-založniške hiše Energetika.NET in družbe Geoplin, osnovnošolcem predstavlja svojo računalniško igrico www.igrica-plinko.si. Tako je Plinko malo pred novoletnimi počitnicami obiskal tudi šišenski Center za socialno delo in razveselil tako otroke kot njihove starše.
...
 
   Arhiv sporočil ...
 
 
Anketna vprašanja
Vas zanima, kaj si mislijo o tem in onem drugi uporabniki portala? Poglejte in sodelujte v trenutni anketi. 
 

Datum: 13.4.2015

Zahvala sodelujočim v dobrodelni akcije Ker imam, drugemu dam  (Splošno)

V Četrtnem mladinskem centru Šiška, ki deluje pod okriljem Javnega Zavoda Mladi zmaji, so v okviru Dneva za spremembe pripravili dobrodelno akcijo Ker imam, drugemu dam.

Akcija je potekala v sodelovanju z društvom Duh časa, Športnim centrom Urbanroof, Knjižnico Šiška, MISSS-om, taborniki Rod Dobre volje in taborniki Rod Rožnik in predvsem mladostniki ter prostovoljci, ki obiskujejo mladinski center in so prispevali potrebščine ter pred Mercator trgovino vabili ljudi k dobrodelnosti. Zbrane osnovne potrebščine za življenje so oddali Centru za socialno delo Šiška, da jih bo razdelil socialno ogroženim družinam.
Designed & Administrated by: Maja Štajer